About

Beste bezoeker, vriend(in), fotografie addict, student, verloofden, fiere moeder, trotse vader, family-lover, fashionista, blogger, redacteur, editor, bedrijfsleider, winkelmanager, websitebeheerder, art-lover,…

Mijn naam is Julie Gielen, fotograaf uit passie, met een voorliefde voor documentaire fotografie en zwart en wit. Strevend naar kwalitatieve beelden die net die speciale seconde vastleggen, omdat mooie momenten onuitwisbaar moeten zijn, die emoties belichten, onrecht uitdrukken, actualiteit registreren en je product commercieel in de picture plaatsen. Maar ook catchy portretten, inside reportages en in het oog springende reclamebeelden die magazines een final-touch geven.

Dit ben ik, afgestudeerd aan de Luca School Of Arts in Genk, wonend in Sint-Truiden. Met mijn enthousiasme en spontaniteit lukt het me wonderwel om de mensen voor de lens te laten ontspannen, zodat de mooiste resultaten verkregen worden. De vele positieve reacties gaven me dan de moed om mijn eigen studio te openen.
“Images de Julie” is er voor jullie sinds 1 oktober 2016.

Aarzel niet om contact op te nemen!

Lichtenberglaan 1023
3800 Sint-Truiden

+32 499 37 79 34

info@juliegielen.be