A LA JULIE

Een onvergetelijk moment écht onvergetelijk maken, dát betekent een foto voor mij. De aller dierbaarste herinneringen levend houden … Onuitwisbaar … En op zo’n manier dat het zo simpel, spontaan en leuk lijkt. En dat is het ook! Voor mij toch. Want ja, zo ben ik nu eenmaal! Een spring in ’t veld. Geen stijf gedoe, dus laten we vrienden worden. Jij en ik. Oké, plots soulmates zijn hoeft natuurlijk niet per se – al weet je maar nooit – maar laten we klikken!

Hoe?

Laten we samen elkaar inspireren in brainstormsessies en heuse klikfestijnen, al dan niet met koffie of wijn. Of waarom geen dame-blanche?

Laten we samen op zoek gaan naar de beelden die jouw leven mogen vereeuwigen. Laat mij je gids zijn in die zoektocht. Wees jij maar jezelf, ik doe dat ook, spelend met het licht en de spontaneïteit van het echte leven.

Laten we samen memoires schrijven. Neem me mee in jouw verhaal, ik luister en zorg ervoor dat het een bestseller wordt.

Laten we klikken...

Heb je ‘m? Die klik? Goed! Dan wordt de rest kinderspel. Achter mijn lens zal je me steeds zien lachen. Echt, gemeend! En je zal zien hoe aanstekelijk dat werkt. Ik lach graag. Jij toch ook?

Ik lach omdat ik blij wordt van het leven, van kinderen, van de liefde, van het geluk rondom mij. Die liefde die ik voel, wil ik in mijn foto’s laten terugzien. De kleinste details van een glimlach, een rimpel, een schittering in de ogen.

Ik wil het allemaal op mijn lens. En uiteindelijk in jouw handen. Voor altijd.

Laten we samen van het leven houden. Voor altijd.

Tevreden gezichten

Julieke, schatteke!

Ne hele hele dikke merci om vrijdag 1 van de mooiste dagen van ons leven op beeld vast te leggen! Geen seconde hebben we getwijfeld wie we als fotograaf wilden, dat stond vast!

Bedankt om zo sociaal en spontaan te zijn, gewoonweg jezelf en het beste in ons naar boven te brengen!

Topper!!

Wat een top fotograaf.

Julie heeft keer op keer enorm veel geduld met ons zoontje. Haar speelse en spontane aanpak zorgen ervoor dat hij en wij dadelijk op ons gemak zijn voor haar lens. Ze maakt er echt een leuke, ontspannen ervaring van en legt zo prachtige herinneringen vast.

Dank je wel meid.

Julie is echt een topper! Vanaf de eerste moment tijdens de kennismaking was er een klik. Ze wist meteen wat wij als koppel voor oog hadden met onze trouw. Je voelt je meteen op uw gemak. Een enthousiaste flapuit, love it! Toen we de foto's aankregen van onze mooiste dag, waren we echt verrast. Ze maakt beelden van dingen waar je die dag zelf niet bij hebt stil gestaan. Memories forever. Thanks Julie!

— Laura

Familiefotoshoot

— Femke

— Sven & Cirina

Trouw/verlovingsshoot

Trouw/verlovingsshoot

De allermooiste foto’s maakt Julie! Sinds ik eens met haar heb samengewerkt wil ik geen andere fotograaf meer dus we hebben haar prompt gepromoveerd tot huisfotografe.

Alle belangrijke gebeurtenissen maakt zij met ons mee, want geef toe, er is toch geen mooier cadeau als een schitterende herinnering vastgelegd door iemand met zoveel talent?

Hele lieve en vlotte dame. Iedereen voelt zich onmiddellijk goed met haar, wat zorgt voor mooie spontane foto's. Een pro in haar vak!

Julie, nogmaals super bedankt om onze trouw onvergetelijk te maken! Zowel onze verlovingsfoto's als onze trouwfoto's zijn magnifiek en fenomenaal!

Aan mensen die dit lezen: NIET TWIJFELEN! Julie is diegene die je zoekt. Geloof mij!

— Fien

Familiefotoshoot

— Yana & Joyce

Verlovingsshoot/trouw

— Kaat Bollen

Familiefotoshoot

Over mij

Bio

2013

Middelbare school

Het zaadje werd geplant voor de liefde voor foto’s,

kreeg de bijnaam “De Flitspaal” – fotografe van de klas

2016

Afgestudeerd

aan LUCA School of Arts in Genk

oktober 2016

Fulltime fotografe

Fulltime huwelijks- en familiefotograaf

altijd

Voorliefde

Passie voor mensen en een voorliefde voor documentairefotografie

Drop me a line

Klaar om te klikken?