ABOUT

Julie Gielen

Beste bezoeker, vriend(in), fotografie addict, student, verloofden, fiere moeder, trotse vader, family-lover, fashionista, blogger, redacteur, editor, bedrijfsleider, winkelmanager, websitebeheerder, art-lover,…

Mijn naam is Julie Gielen, fotograaf uit passie, met een voorliefde voor documentaire fotografie en zwart en wit. Strevend naar kwalitatieve beelden die net die speciale seconde vastleggen, omdat mooie momenten onuitwisbaar moeten zijn, die emoties belichten, onrecht uitdrukken, actualiteit registreren en je product commercieel in de picture plaatsen. Maar ook catchy portretten, inside reportages en in het oog springende reclamebeelden die magazines een final-touch geven.

Dit ben ik, ondertussen afgestudeerd aan de Luca School Of Arts in Genk, wonend in Sint-Truiden, op het punt de wereld te ontdekken, mijn vleugels uit te spreiden. Het doel is om de volgende jaren zoveel mogelijk ervaring op te doen. Met mijn enthousiasme en spontaniteit lukt het me wonderwel om de mensen voor de lens te laten ontspannen, zodat de mooiste resultaten verkregen worden. De vele positieve reacties gaven me de moed om mijn eigen studio te openen.
“Images de Julie” is er voor jullie sinds 1 oktober 2016.

Deze website zal jullie steeds een update geven van mijn mogelijkheden, evolutie en toekomst perspectieven.

Aarzel niet om contact op te nemen,
Julie Gielen